Shporta

Magnekom Plus

Magnekom Plus
Risi
Magnekom Plus
13.80€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 4260433190150-309

Magnekom Plus është suplement ushqimor që përmban ekstrakt të Bacopa monnieri (%50 Bakoside), ATA Mg®, Vitaminë B12 dhe Vitaminë B6.


Bacopa (Bacopa monnieri) është një bimë që është përdorur me shekuj në mjekësinë tradicionale Ayurveda.

Bacopa monnieri mund të:

-Ndihmon në ruajtjen e funksionit të mirë kognitiv.

-Ndihmon në ruajtjen e kujtesës dhe funksioneve kognitive ndërsa plakemi.

-Ndihmon mikroqarkullimin e gjakut periferik.

-Kontribuon në qarkullimin normal të gjakut, i cili lidhet me performancën e trurit.


ATA Mg®, magnezi me biodisponibilitetin më të lartë për trurin dhe shëndetin e grave, duke ofruar depërtim më të mirë qelizor dhe rritje të aktivitetit neuro-muskular të magnezit dhe mund:

-Ndihmon në reduktimin e stresit.

-Kontribuon në mbështetjen e ankthit dhe përmirësimin e performancës kognitive.

-Ndihmon në përmirësimin e kognicionit dhe problemeve të të mësuarit ose kujtesës.

-Ndihmon në menaxhimin e çrregullimeve të sindromës premenstruale.


Vitamin B12 ka shumë role në trupin tuaj. Mbështet funksionin normal të qelizave tuaja nervore. Gjithashtu rrit energjinë tuaj dhe forcon sistemin tuaj nervor.

Vitamin B6: 

- Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor. 

- Kontribuon në funksionin normal psikologjik

- Kontribuon në reduktimin e lodhjes


1 kuti përmban 60 kapsula.

Doza e rekomanduar ditore: 2 kapsula në ditë  me shujtën tuaj kryesor.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.