Shporta

Magnesium Complex

Magnesium Complex
Risi
Magnesium Complex
7.80€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 4260433190198-308

Magnezi është një mineral thelbësor.

Magnezi që përmbahet në qeliza është jashtëzakonisht i rëndësishëm si një kofaktor thelbësor për më shumë se 600 reaksione enzimatike të cilat janë të nevojshme për rregullimin e reaksioneve të ndryshme biokimike në trup.

Magnesium Complex është një përzierje e pesë komponimeve të ndryshme organike dhe inorganike të magnezit. Produkti përmban biglicinat magnezi , dicitrat trimagnezi, malat magnezi, askorbat magnezi dhe oksid magnezi.


Askorbat Magnezi:

- Absorbimi më i shpejtë i magnezit 

- Burim buferik i vitaminës C


Biglicinat Magnezi:

- Relaksimi i muskujve

- Parandalimi i migrenës

- Përmirësimi i cilësisë së gjumit

- Mbrojtja e organeve të brendshme


Citrat Magnezi:

- Parandalimi i gurëve në veshka

- Stimulimi i lëvizjes së zorrëve

- Rregullimi i acidozës së muskujve


Malat Magnezi

- Rivendosja e energjisë

- Lehtësimi i simptomave të fibromialgjisë


Oksid Magnezi 

- Çlirim i ngadalshëm dhe i qëndrueshëm i magnezit


Secila prej kripërave të magnezit të përshkruara ka veçoritë e veta specifike. Ato mbështesin funksione të ndryshme të trupit dhe mund të jenë të efektshme menjëherë ose të kenë efekte të vonuara. Premikset kombinojnë avantazhet e kripërave të ndryshme në një produkt të vetëm dhe optimizojnë furnizimin me magnezin mineral.


1 kuti përmban 60 kapsula.


Doza e rekomanduar ditore: Merrni dy kapsula në ditë.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.