Shporta

Femistina

Femistina
Risi
Femistina
11.90€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 65421356431-214

Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata dhe D-manozë.


Është suplement natyral që gjen përdorim për funksionin fiziologjik të traktit urinar dhe për profilaksë të infeksioneve jo t komplikuara të traktit urinar.


Udhëzimet për përdorim

Rekomandohet të merret 1 kapsulë e bardhë në mëngjes dhe 1 kapsulë e verdhë në mbrëmje para gjumit.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.