Shporta

OmegaKom Kids

OmegaKom Kids
Nuk ka në gjendje
OmegaKom Kids
9.90€
  • Disponueshmëria: Nuk ka në gjendje
  • Kodi: 3902491441003-298

OMEGAKOM KIDS suplementi ushqimor për fëmijë, që përmban vaj peshku, Omega 3 dhe vitaminë D. Ofron mbështetje të përgjithshme për fokusin mendor, kujtesën, mësimin, disponimin dhe shëndetin kognitiv si dhe promovon rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm.


Preferohet prej moshës 3 vjeçare dhe mund të përdoret një herë në ditë para mëngjesit ose drekës.

Një kuti përmban 30 kapsula.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.