Shporta

KOMKSM-66 Ashwagandha

KOMKSM-66 Ashwagandha
KOMKSM-66 Ashwagandha
8.50€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 4260433190457-306

KSM-66 Ashwagandha është një mark e regjistruar, ekstrakt me spektër të plotë, me përqendrimin më të lartë të të gjitha ekstrakteve kryesore vetëm të rrënjëve të disponueshme në treg sot.

Prodhohet duke përdorur një proces unik të ekstraktimit, bazuar në parimet e "Kimisë së gjelbër", pa përdorur alkool ose ndonjë tretës tjetër kimik.

✅ Redukton stresin dhe ankthin
✅ Mbështet kujtesën dhe kognicionin
✅ Përmirëson funksionin seksual
✅ Përmirëson funksionin e tiroides
✅ Promovon gjumë cilësor
✅ Mbështet sistemin muskuloskeletor
✅ Mbështet plakjen e shëndetshme

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal) është bari kryesor i Ayurvedasë, sistemi tradicional i mjekësisë nga India.

Ai quhet "Princi i Bimëve" në Ayurveda sepse ka një gamë mbresëlënëse të gjerë të efekteve terapeutike.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.