Shporta

Helikom

Helikom
Risi
Helikom
15.00€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 4260433190143-310

Helicobacter pylori është një bakter që shkakton një infeksion në stomak ose duoden(pjesa e parë e zorrës së hollë). Pasi H. pylori kolonizon me sukses stomakun, ai evoluon drejt infeksionit kronik të vazhdueshëm ku zhdukja spontane e infenksionit eshte relativisht e rrallë.


HELIKOM është një suplement ushqimor që përmban Gutgard® (që përfitohet nga Glycyrrhiza glabra) dhe përzierje probiotike që është dizajnuar për menaxhimin e infeksionit Helicobacter pylori. Gjithashtu, ky produkt përdoret si ndihmës i terapisë së trefishtë të trajtimit të Helicobacter pylori dhe në këtë mënyrë redukton simptomat gastro-intestinale, rrit efektin e antibiotikëve dhe redukton efektet anësore të antibiotikëve.


Çka është GutGard®?

Gutgard®- është një bioaktiv natyral i hulumtuar klinikisht, i pasur me flavonoide, për shëndetin e përditshëm të tretjes që për¬fitohet nga Glycyrrhiza glabra.


Më shumë se 50 flavonoidë janë identifikuar në Gutgard® të cilët kanë treguar aktivitet të dobishëm për ankesat e tretjes.

Flavonoidet e jamballit Gutgard® kanë treguar aktivitet në mbrojtjen e mukozës së stomakut dhe në balancimin e niveleve të Helicobacter pylori-të në mënyrë shumë më efektive sesa ekstraktet e rregullta DGL.

Jamballi-Gutgard® gjithashtu mund të lehtësojë dispepsitë e herëpashershme, fryrjet dhe dhimbjet e stomakut në dozën 150mg/ditë.


Probiotikët e rrisin shkallën e çrrënjosjes në trajtimin e infeksionit me Helicobacter pylori, përmirësojnë simptomat klinike dhe rrisin kompleancën e pacientit duke reduktuar efektet anësore të lidhura me trajtimin me antibiotikë.


GutGard® në kombinim me Lactobacillus sp. ishte efektiv në uljen e simptomave gastrointestinale (plotesi e barkut te siperm, urth i herëpashershem, nauze, fryerje, gogesime dhe regurgitim) dhe menaxhimi i H. pylori.


1 kuti përmban 30 kapsula.

Doza e rekomanduar ditore: Merrni një kapsulë në ditë para mëngjesit. Të merret me një gotë ujë.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.