Shporta

Uroclarid

Uroclarid
Risi
Uroclarid
13.20€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 543216541321-254

Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula Pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata, ekstraktin e thatë të Coleus Forskohlii të standardizuar në 10% Forskolin dhe D-manozë. 


Është suplement natyral i dobishëm për funksionin fiziologjik të traktit urinar dhe për profilaksë të infeksioneve jo të komplikuara të traktit urinar.


Rekomandohet të merret 1 kapsulë e bardhë në mëngjes dhe 1 kapsulë e verdhë në mbrëmje para gjumit.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.