Shporta

Komtero+ORS

Komtero+ORS
Komtero+ORS
14.40€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 5902020885887-251

Komtero+ORS me shije bananeje rikthen elektrolitet dhe mineralet te gjendjet e dehidrimit dhe rregullon mikroflorën intestinale.

Të konsumohet në gjendjet kur ka rrezik nga dehidrimi dhe (ose) çrregullimi abnormal i florës bakteriale, në veçanti:

• gjatë diaresë me etiologji të ndryshme,
• gjatë të vjellës,
• për rehidratim dhe kompensim e baraspeshë të elektroliteve në gjendjet e shkaktuara nga uji i papastër,
• në çrregullimet e traktit gastrointestinal, që rezultojnë nga sasia abnormale e florës bakteriale p.sh., gjatë udhëtimit, që mund të ndodhin ndryshime në përbërjen e mikroflorës natyrale në traktin gastrointestinal.

Marrja e rekomanduar ditore: 2 qeska.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.