Shporta

Xhel Larës për Higjienën Intime Bioxsine 200ml

Xhel Larës për Higjienën Intime Bioxsine 200ml
Risi Nuk ka në gjendje
Xhel Larës për Higjienën Intime Bioxsine 200ml
4.70€
  • Disponueshmëria: Nuk ka në gjendje
  • Kodi: 8680512628507-2033

Xhel piling i butë eksfolues me granula të imta, që ndihmon në rregullimin e tonit të lëkurës dhe i jep shkëlqim lëkurës së prirur ndaj njollave.


Xhel Larës për Higjienën Intime Bioxsine me përbërësit e tij natyralë dhe ECOCERT në formulë, siguron higjienë dhe ndihmon në mbrojtjen e florës natyrore.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.