Shporta

Bioxsine Serum Kundër Rënies së Flokëve 15x10ml

Bioxsine Serum Kundër Rënies së Flokëve 15x10ml
Nuk ka në gjendje
Bioxsine Serum Kundër Rënies së Flokëve 15x10ml
20.00€
  • Disponueshmëria: Nuk ka në gjendje
  • Kodi: 46123156131-153

Serum Bioxsine Dermagen

Serumi Bioxsine Dermagen u krijua për njerëzit që vuajnë nga rënia e flokëve.


Serumi Bioxsine Dermagen bazohet në formulën aktive bimore BioComplex B11 nga fito-ekstrakte të kombinuara posaçërisht për të reduktuar në mënyrë efektive humbjen e flokëve dhe për të nxitur rritjen e flokëve për flokë më të trashë dhe më të fortë. Nuk përmban paraben, ftalate apo ngjyra.


Aktivët që janë efektivë në rënien e flokëve mundësohen nga Teknologjia Liposome. Në provat klinike, midis pjesëmarrësve një reduktim i dukshëm me 48% i rënies së flokëve ndodhi vetëm pas një muaji.*


Testet e efikasitetit kanë vërtetuar se Serumi Bioxsine Dermagen ndihmon në parandalimin e rënies së flokëve kur përdoret vazhdimisht dhe rregullisht, nxit rritjen e flokëve dhe rigjallëron rrënjët e dobëta të flokëve dhe u jep flokëve elasticitet, vëllim, shkëlqim dhe gjallëri.


Bazuar në analizat dermatologjike,


100% ulje e rënies së flokëve,


93% flokë më të fortë,


83% fibra flokësh më të trasha,


janë vërejtur në mesin e përdoruesve.


Testet e sigurisë kanë vërtetuar se Serumi Bioxsine Dermagen është testuar dermatologjikisht nga Dermatest Laboratories dhe ka një vlerë ph të përshtatshme për lëkurën e kokës dhe lëkurën.


*Studim i rastësishëm, i kontrolluar me placebo i shampos dhe serumit Bioxsine në Universitetin e Pavias për 6 muaj.


Si të përdorni


Një serum i bollshëm aplikohet në pjesën e rënies së flokëve të kokës. Masazhoni butësisht me lëvizje rrethore për të paktën një minutë derisa zona të mbulohet plotësisht. Mos e shpëlani deri në larjen tjetër. Për rezultate më të mira, rekomandohet përdorimi i rregullt së bashku me shampon Bioxsine Forte.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.