Shporta

Arthrokom

Arthrokom
Arthrokom
13.35€
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: 4260433190433-300

Arthrokom - Suplement ushqimor me përmbajtje të kolagjenit të tipit II dhe vitaminës K2.

Shtesë ushqimore për shëndetin e kockave dhe nyjeve me përmbajtje të UC-II® & vitaMK7®.


➡ UC-II® furnizon trupin me kolagjen të tipit II të padenatyruar që e mbështet shëndetin e nyjave. UC-II® prodhohet përmes një procesi të prodhimit të patentuar, me temperaturë të ulët, jo enzimatike, i cili siguron biodisponueshmërinë e tij në trup. Studimet klinike kanë treguar se marrja e vetëm një kapsule 40 mg UC-II® çdo ditë ofron rehati, lëvizshmëri dhe fleksibilitet të shëndetshëm të nyjave.


➡ vitaMK7® është produkt optimal i vitaminës K2, me më shumë se 99% all-trans menaquinone (MK7). MK7 është forma e vetme aktive e vitaminës K2.
Vitamina natyrale K2 është pjesë e familjes së vitaminës K, një grup përbërësish të tretshëm në yndyrë që kanë aktivitet hemostatik, anti-osteoporoz dhe antioksidues.

vitaMK7® është i njohur për rregullimin e kalciumit në trup dhe drejtimin e tij në kocka. Nga fëmijëria deri në pleqëri, vitaMK7® mbështet kocka më të forta gjatë gjithë jetës sonë. Hulumtimet dërrmuese tregojnë se vitamina natyrale K2 dhe veçanërisht izomeri i saj kryesor MK-7 janë shumë efektive në parandalimin e shëndetit të kockave. Efikasiteti më i lartë i MK-7 është për shkak të biodisponibilitetit më të mirë dhe gjysmë-jetës më të gjatë në krahasim me homologët e tjerë.

Për më shumë informata, vizitoni arthrokom.com


Doza e rekomanduar ditore: 1 kapsulë në ditë pas shujte

1 kuti përmban 30 kapsula.


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.