Shporta

Claride

Uroclarid
Risi
Brand: Claride Kodi: 543216541321-254
Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula Pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata, ekstraktin e thatë të Coleus Forskohlii të standardizuar në 10% Forskolin dhe D-manozë. Është suplement natyral i dobishëm për funksio..
13.20€
Femistina
Risi
Brand: Claride Kodi: 65421356431-214
Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata dhe D-manozë.Është suplement natyral që gjen përdorim për funksionin fiziologjik të traktit urinar dhe për profilaksë të infeksioneve jo t k..
11.90€
Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.