Shporta

Magnezium

Magnekom Plus
Risi
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190150-309
Magnekom Plus është suplement ushqimor që përmban ekstrakt të Bacopa monnieri (%50 Bakoside), ATA Mg®, Vitaminë B12 dhe Vitaminë B6.Bacopa (Bacopa monnieri) është një bimë që është përdorur me shekuj në mjekësinë tradicionale Ayurveda.Bacopa monnieri mund të:-Ndihmon në ruajtjen e funksionit të mirë..
13.80€
Magnesium Complex
Risi
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190198-308
Magnezi është një mineral thelbësor.Magnezi që përmbahet në qeliza është jashtëzakonisht i rëndësishëm si një kofaktor thelbësor për më shumë se 600 reaksione enzimatike të cilat janë të nevojshme për rregullimin e reaksioneve të ndryshme biokimike në trup.Magnesium Complex është një përzierje e pes..
7.80€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190556-290
Magnekom është shtesë ushqimore që përmban 460 mg ATA Mg®(Magnez acetil taurinat), magnezin e patentuar me biodisponibilitetin më të lartë në tru.Magnezi është kofaktor thelbësor për më shumë se 300 enzima të përfshira në proceset biosintetike dhe metabolizmin e energjisë. Mungesa e magnezit brendaq..
12.20€
Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.