Shporta

Shtesë ushqimore

Uroclarid
Risi
Brand: Claride Kodi: 543216541321-254
Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula Pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata, ekstraktin e thatë të Coleus Forskohlii të standardizuar në 10% Forskolin dhe D-manozë. Është suplement natyral i dobishëm për funksio..
13.20€
Femistina
Risi
Brand: Claride Kodi: 65421356431-214
Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata dhe D-manozë.Është suplement natyral që gjen përdorim për funksionin fiziologjik të traktit urinar dhe për profilaksë të infeksioneve jo t k..
11.90€
OmegaKom Kids
-50 %
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 3902491441003-298
OMEGAKOM KIDS suplementi ushqimor për fëmijë, që përmban vaj peshku, Omega 3 dhe vitaminë D. Ofron mbështetje të përgjithshme për fokusin mendor, kujtesën, mësimin, disponimin dhe shëndetin kognitiv si dhe promovon rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm.Preferohet prej moshës 3 vjeçare dhe mund të për..
4.95€ 9.90€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190556-290
Magnekom është shtesë ushqimore që përmban 460 mg ATA Mg®(Magnez acetil taurinat), magnezin e patentuar me biodisponibilitetin më të lartë në tru.Magnezi është kofaktor thelbësor për më shumë se 300 enzima të përfshira në proceset biosintetike dhe metabolizmin e energjisë. Mungesa e magnezit brendaq..
12.20€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 5902020885887-251
Komtero+ORS me shije bananeje rikthen elektrolitet dhe mineralet te gjendjet e dehidrimit dhe rregullon mikroflorën intestinale.Të konsumohet në gjendjet kur ka rrezik nga dehidrimi dhe (ose) çrregullimi abnormal i florës bakteriale, në veçanti:• gjatë diaresë me etiologji të ndryshme,• gjatë të vje..
14.40€
LadeeKom
-50 %
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 5999884378303-265
Shtesë ushqimore në formë kapsulash, për shtatzëna. Përmban Acid folik, hekur, Omega 3, vitamina dhe minerale.✅Acidi folik është një vitaminë e tretshme në ujë që i takon grupit të vitaminave B. Marrja e acidit folik në formë të shtesave e rritë prodhimin e folatit tek nëna. Niveli i ulët i folatit ..
5.00€ 10.00€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190440-304
Komcyst është produkt bimor inovativ me përbërje të patentuar të Furocyst i ekstraktuar nga farat e fenugreek (kopra greke) dhe nuk përmban kimikate.Është shtesë ushqimore natyrale, efektive dhe premtuese për menaxhimin e Sindromës së Vezores Policistike (PCOS-nga angl. Polycystic Ovary Syndrome).Ko..
17.30€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190433-300
Arthrokom - Suplement ushqimor me përmbajtje të kolagjenit të tipit II dhe vitaminës K2.Shtesë ushqimore për shëndetin e kockave dhe nyjeve me përmbajtje të UC-II® & vitaMK7®.➡ UC-II® furnizon trupin me kolagjen të tipit II të padenatyruar që e mbështet shëndetin e nyjave. UC-II® prodhohet përme..
13.35€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190457-306
KSM-66 Ashwagandha është një mark e regjistruar, ekstrakt me spektër të plotë, me përqendrimin më të lartë të të gjitha ekstrakteve kryesore vetëm të rrënjëve të disponueshme në treg sot.Prodhohet duke përdorur një proces unik të ekstraktimit, bazuar në parimet e "Kimisë së gjelbër", pa përdorur alk..
8.50€
Prej 1 deri 9 nga 9 (1 faqe)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.