Shporta

Shëndeti

Uroclarid
Risi
Brand: Claride Kodi: 543216541321-254
Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula Pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata, ekstraktin e thatë të Coleus Forskohlii të standardizuar në 10% Forskolin dhe D-manozë. Është suplement natyral i dobishëm për funksio..
13.20€
Femistina
Risi
Brand: Claride Kodi: 65421356431-214
Suplement dietetik i bazuar në ekstraktin e thatë të bimës Uva Ursi, ekstraktin e thatë të mështeknës (Betula pendula), ekstraktin e thatë të Berberis Aristata dhe D-manozë.Është suplement natyral që gjen përdorim për funksionin fiziologjik të traktit urinar dhe për profilaksë të infeksioneve jo t k..
11.90€
OmegaKom Kids
-50 %
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 3902491441003-298
OMEGAKOM KIDS suplementi ushqimor për fëmijë, që përmban vaj peshku, Omega 3 dhe vitaminë D. Ofron mbështetje të përgjithshme për fokusin mendor, kujtesën, mësimin, disponimin dhe shëndetin kognitiv si dhe promovon rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm.Preferohet prej moshës 3 vjeçare dhe mund të për..
4.95€ 9.90€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 4260433190556-290
Magnekom është shtesë ushqimore që përmban 460 mg ATA Mg®(Magnez acetil taurinat), magnezin e patentuar me biodisponibilitetin më të lartë në tru.Magnezi është kofaktor thelbësor për më shumë se 300 enzima të përfshira në proceset biosintetike dhe metabolizmin e energjisë. Mungesa e magnezit brendaq..
12.20€
Brand: Komot Pharmaceutical Kodi: 5902020885887-251
Komtero+ORS me shije bananeje rikthen elektrolitet dhe mineralet te gjendjet e dehidrimit dhe rregullon mikroflorën intestinale.Të konsumohet në gjendjet kur ka rrezik nga dehidrimi dhe (ose) çrregullimi abnormal i florës bakteriale, në veçanti:• gjatë diaresë me etiologji të ndryshme,• gjatë të vje..
14.40€
Prej 1 deri 12 nga 18 (2 faqe)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.