Shporta

Aksesore per bebe

Shishe Ushqyese Kundër Derdhjes 250ml
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 12316132165-285
Shishe ushqyese me dizajn special dhe mbajtëse. Dizajni i valvulave speciale kundër derdhjeve...
5.20€ 8.65€
Shishe Ushqyese Kundër Derdhjes 125ml
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 13216985132-284
Shishe ushqyese me dizajn special dhe mbajtëse. Dizajni i valvulave speciale kundër derdhjeve...
4.25€ 7.10€
Shishe Ushqyese Evil Eye 270ml
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 21613211631-278
Shishe ushqyese klasike ortodontike me dizajn special. E lehtë për tu mbajtur dhe përdorur...
2.65€ 4.40€
Brand: Wee Baby Kodi: 132161651651-280
Shishe ushqyese klasike ortodontike me dizajn special. Mbajtëset janë krijuar posaçërisht për përdorimin e foshnjave...
4.90€
Shishe Ushqyese me Mbajtëse Evil Eye 150ml
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 1321685321-279
Shishe ushqyese klasike ortodontike me dizajn special. Mbajtëset janë krijuar posaçërisht për përdorimin e foshnjave...
2.70€ 4.50€
Qese për Ruajtjen e Qumështit të Nënës Qese për Ruajtjen e Qumështit të Nënës
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 16541321651321-270
Ndihmon në ruajtjen e qumështit të nënës në një mënyrë higjienike dhe të qëndrueshme. 25 qese prej 200ml për kuti..
4.70€ 7.80€
Set me Brush dhe Krehër
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 513156132165-271
Masazhon kokën e ndjeshme të foshnjës dhe ndihmon në rigjallërimin e lëkurës. Të vogla dhe të lehta me maja të rrumbullakosura...
5.10€ 8.55€
Evil Eye Series Set
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 6143216541321-283
Seti përmban 2 shishe ushqyese, memë mashtruese dhe zinxhir për memë me ngjyra dhe dizajne speciale...
6.55€ 10.90€
Shishe Ushqyese Antikolike 150ml
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 65413216851-267
Ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve të gazit (kolikut) duke parandaluar foshnjat të gëlltisin ajrin e jashtëm gjatë ushqyerjes. ..
4.80€ 8.00€
Shishe Ushqyese Antikolike 240ml
-40 %
Brand: Wee Baby Kodi: 65143166541-268
Ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve të gazit (kolikut) duke parandaluar foshnjat të gëlltisin ajrin e jashtëm gjatë ushqyerjes...
4.90€ 8.15€
Prej 1 deri 10 nga 10 (1 faqe)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.