Shporta

Politika e privatësisë

Politika e Privatësisë për barnatore.com

1. Njohja

Mirë se vini në barnatore.com. Kjo Politikë e Privatësisë është e krijuar për t'ju njoftuar rreth mënyrës së marrjes, përdorimit, zbulimit dhe mbrojtjes së informacionit personal që na furnizoni. Duke hyrë ose përdorur Websitin tonë, ju pajtoheni me praktikat e përshkruara në këtë Politikë të Privatësisë.

2. Informacioni që Kolektojmë

a. Informacion Personal

Ne mund të marrim informacion personal si:

 • Informata kontakti (emër, adresë email, numër telefoni)
 • Adresat e transportit dhe pagesës
 • Informacion mbi pagesën (detajet e kartës së kreditit, etc.)
 • Detajet e recetës

b. Informacion Jo-personal

Ne gjithashtu mund të marrim informacion jo-personal, përfshirë:

 • Adresat IP
 • Informacion mbi shfletuesin
 • Informacion mbi pajisjen
 • Të dhënat e përdorimit

3. Si Përdorim Informacionin Tuaj

Ne përdorim informacionin e marrë për qëllimet vijuese:

 • Përpunimi dhe plotësimi i porosive tuaja
 • Ofrimi i mbështetjes së klientit
 • Përmirësimi i Websitit dhe shërbimeve tona
 • Dërgimi i emaileve promocionale (mund të refuzohen në çdo kohë)
 • Respektimi i detyrimeve ligjore

4. Cookies dhe Teknologjitë e Pëlgjedhura

Ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për të përmirësuar eksperiencën tuaj në Websitë. Mund të menaxhoni preferencat e cookie-ve përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj.

5. Zbulimi i Informacionit

Ne mund ta ndajmë informacionin tuaj me:

 • Furnizuesit e shërbimeve për përpunimin e porosive, procesimin e pagesave dhe funksione të tjera të rëndësishme
 • Autoritetet ligjore kur kërkohet nga ligji
 • Partnerët e tretë për qëllime marketingu (mund të refuzohen)

6. Siguria

Ne ndërmarrim masa të arsyeshme për të mbrojtur informacionin tuaj. Megjithatë, asnjë metodë e transmetimit në internet ose ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurtë. Prandaj, ne nuk mund të garantojmë siguri absolute.

7. Zgjedhjet Tuaja

Ju mund të:

 • Përditësoni ose fshini informacionin e llogarisë suaj
 • Refuzoni emailet promocionale
 • Rregulloni preferencat e cookie-ve

8. Privatësia e Fëmijëve

Websiti ynë nuk është i destinuar për individë nën moshën 18 vjeç. Ne nuk mbledhim me dashje informacion personal nga fëmijët.

9. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar këtë Politikë të Privatësisë. Do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e Re të Privatësisë në këtë faqe.

10. Na Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim rreth kësaj Politike të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.